Izvor: BalkanRock.com, 16.Jun.2021, 12:32

Ujedinjeni festivali Srbije od Kriznog štaba dobili saglasnost za održavanje, pod uslovima iz bezbednosnog protokola

Ujedinjeni festivali Srbije dobili su od Kriznog štaba saglasnost za održavanje ovog leta. Uslove za organizovanje festivali su ranije predstavili kroz bezbednosni protokol Safe Events Serbia – ulazak se kontroliše i ograničava na one koji su vakcinisani, imaju antitela nakon preležanog virusa Kovid-19, ili su negativni na PCR ili brzom antigenskom testu. Protokol je zasnovan […] The post Ujedinjeni festivali Srbije od Kriznog štaba dobili saglasnost za održavanje, pod uslovima iz bezbednosnog protokola first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Ujedinjeni festivali Srbije od Kriznog štaba dobili saglasnost za održavanje

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jun.2021

Ujedinjeni festivali Srbije dobili su od Kriznog štaba saglasnost za održavanje ovog leta. Uslove za organizovanje festivali su ranije predstavili kroz bezbednosni protokol Safe Events Serbia – ulazak se kontroliše i ograničava na one koji su vakcinisani, imaju antitela nakon preležanog virusa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.