Izvor: BalkanRock.com, 22.Maj.2023, 16:42

„U svom našem sećanju“ – U Novom Sadu održan koncert u čast Vladi Divljanu

      U čast jednom od naših najznačajnijih kompozitora pop muzike, Vladi Divljanu, grupa (ne)normalni & Zdenko Kolar održali su u petak nezaboravni koncert u prepunom prostoru SKCNS Fabrika. Tom prilikom, izveli su pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, a deo repertoara činili su i najveći hitovi antologijske i neprolazne rok grupe […] The post „U svom našem sećanju“ – U Novom Sadu održan koncert u čast Vladi Divljanu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRUPA KOJA TRESE EKS YU SCENU: Pančevački bend Buč Kesidi održao koncert za pamćenje u Novom Sadu

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Maj.2023

Zoran Zarubica i Luka Racić čine grupu Buč Kesidi koja je sve popularnija na muzičkoj sceni. Ovi skromni Pančevci možda su i popularniji u zemljama iz okruženja nego u svom gradu i u Srbiji i oni nemaju za to objašnjenje, ali zadovoljni su i kako publika ovde reaguje na njihovu muziku. – Imali...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.