Sufjan Stevens uživo izvodi “Carrie & Lowell” u novom spotu

Izvor: BalkanRock.com, 16.Feb.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sufjan Stevens uživo izvodi “Carrie & Lowell” u novom spotu

Američki kantautor Sufjan Stevens podelio je novi videospot za pesmu “Carrie & Lowell“, koja se nalazi na istoimenom albumu objavljenom prošle godine.

Novi spot prikazuje Stevensa kako uživo izvodi naslovnu numeru sa prošlogodišnje ploče, dokazujući da je jedan od najboljih svetskih performera u ovom trenutku. Režiju videoklipa potpisuju članovi We Are Films ekipe, a snimanje je obavljeno tokom nedavnog nastupa u Južnoj Karolini.

Ploča >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “Carrie & Lowell” je šesto studijsko ostvarenje u karijeri ovog kantautora, a prvi nakon pet godina i izdanja “The Age of Adz“. Objavljena je u martu prošle godine, preko Asthmattic Kitty diskografske kuće.

Krajem februara Sufjan Stevens će započeti turneju po Australiji i Novom Zelandu, a nakon toga se vraća u SAD na seriju zakazanih festivalskih nastupa.

Novi spot možete pogledati u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.