She Loves Pablo slave 10 godina postojanja benda i pripremaju novi album

Izvor: BalkanRock.com, 15.Dec.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

She Loves Pablo slave 10 godina postojanja benda i pripremaju novi album

Zagrebački groove rock band She Loves Pablo povodom 10 godina postojanja benda, kao i povodom izlaska novog albuma, održat će dva koncerta – 18. i 19. ožujka u KSET-u.

Prvog dana, u petak 18. ožujka održat će se promocija novog albuma „Try Mandarin“, gdje će dečki odsvirati kompletan album i neke stare hitove uz predgrupu koja će biti objavljena nešto kasnije, a drugog dana, u subotu 19. ožujka slavi se 10 godina benda te će nas Pablovci povesti kroz 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godina svog gazbenog postojanja uz neka iznenađenja i goste. Kao predgrupa drugog dana nastupit će nizozemski Obese. Ujedino ovi koncerti su prva dva nastupa EU turneje na kojoj će She Loves Pablo promovirati novi album.

Tri godine nakon posljednjeg hvaljenog albuma „Burn And Levitate“ She Loves Pablo spremaju novo izdanje. Novi album naziva „Try Mandarin“ snima Mark Mrakovičić u House of Pablo studiju, sadržati će 11 pjesama, a izlazi početkom ožujka 2016. u digitalnom i CD izdanju. Nešto kasnije će se pojaviti i na vinylu, a bit će najavljen sredinom veljače singlom „Next Of Kin“.

Ulaznice za koncerte kreću u pretprodaju početkom sljedeće godine po cijenama: petak 30kn, subota 30kn, petak & subota 45kn, a moći se se kupiti u Dirty Old Shopu te u KSETu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.