Izvor: BalkanRock.com, 23.Feb.2024, 08:32

Sastav Ride objavio novu pesmu

Legendarni britanski shoegaze sastav, Ride, predstavlja novi singl “Last Frontier” koji će se naći na njihovom budućem studijskom izdanju. Predstojeća ploča Interplay trebalo bi da bude objavljena 29. marta preko Wichita i PIAS etiketa. U pitanju je njihovo sedmo studijsko izdanje koje nasleđuje album This Is Not a Safe Place iz 2019. godine. U pitanju je drugi singl sa nadolazećeg albuma […] The post Sastav Ride objavio novu pesmu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Vampire Weekend objavili dva nova spota

Izvor: BalkanRock.com, 24.Feb.2024, 06:57

Američki sastav Vampire Weekend predstavlja nove spotove za pesme „Capricorn“ i „Gen-X Cops“. Numere će se naći na njihovom budućem albumu Only God Was Above Us koji bi trebalo da bude objavljen 5. aprila za Columbia Records. U pitanju je njihovo peto studijsko izdanje Father of the Bride iz...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.