Izvor: BalkanRock.com, 23.Feb.2024, 08:19

Poslušajte novu pesmu Beth Gibbons

Beth Gibbons iz sastava Portishead, objavila je novu pesmu „Floating on a Moment“ koja će se naći na njenom budućem solo albumu. Predstojeća ploča Lives Outgrown trebalo bi da bude objavljena 17. maja za Domino etiketu, a u pitanju je njeno debitantsko solo izdanje. U nastavku možete pogledati video za novi singl čiju režiju potpsuje […] The post Poslušajte novu pesmu Beth Gibbons first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Sastav Ride objavio novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 23.Feb.2024

Legendarni britanski shoegaze sastav, Ride, predstavlja novi singl “Last Frontier” koji će se naći na njihovom budućem studijskom izdanju. Predstojeća ploča Interplay trebalo bi da bude objavljena 29. marta preko Wichita i PIAS etiketa. U pitanju je njihovo sedmo studijsko izdanje koje nasleđuje...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.