Rijana: I ja se ponekad osećam debelo, ružno i bubuljičavo

Izvor: S media, 14.Apr.2010, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana: I ja se ponekad osećam debelo, ružno i bubuljičavo

Iako je neprestano okružena stilistima, privatnim fitnes-trenerima, frizerima i svima ostalima koji se brinu za njen besprekoran izgled, 22-godišnja Rijana priznala je da se i ona, baš poput svih ostalih, ponekad oseća kao najveća rugoba.

"Prepuna sam bubuljica, debela i loše raspoložena. Mogla bih to čak nazvati i lošom sedmicom", izjavila je mlada pevačica koja se poslednjih dana priprema za venčanje svoje najbolje prijateljice - Kejti Peri.

"Prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mi je dala zadatak da organizujem devojačku veče i sada moram smisliti nešto zaista posebno s obzirom na to da se udaje u Indiji", otkrila je Rijanaa koja bi uskoro, sudeći prema pričama njenih prijatelja, takođe mogla pred oltar.

Naime, osim što je službeno priznala da je u vezi s bejzbol igračem Metom Kempom, Rijana navodno živi s dečkom i već se upoznala s njegovim roditeljima. Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.