Izvor: BalkanRock.com, 31.Mar.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrol, S.A.R.S, Sajsi i Pionir 10 na Trenchtown festivalu

Trenchtown će ove godine ugostiti i nekoliko mladih bendova koji su ove i prošle godine izdali debi albume, tako da će na Glavnoj bini 1. maja nastupiti sastavi Petrol i S.A.R.S, dok će 2. maja svirati Sajsi i Pionir 10.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mlade nade na Trenchtown festivalu

Izvor: B92, 31.Mar.2009

Na glavnoj bini festivala "Trenchtown", koji se održava od 30. maja - 2. aprila nadomak Palića, nastupiće i nekoliko novih, originalnih bendova,kao što su Petrol, S.A.R.S, Sajsi i Pionir 10...Sastavi "Petrol", koji je u oktobru mesecu prošle godine objavio debi album "Nezgodno vreme opasni dani",...

Nastavak na B92...

Mlade nade na Trenchtown festivalu

Izvor: Trablmejker, 31.Mar.2009

Na glavnoj bini festivala "Trenchtown", koji se održava od 30. maja - 2. aprila nadomak Palića, nastupiće i nekoliko novih, originalnih bendova,kao što su Petrol, S.A.R.S, Sajsi i Pionir 10.

Nastavak na Trablmejker...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.