Mlade nade na Trenchtown festivalu

Na glavnoj bini festivala "Trenchtown", koji se održava od 30. maja - 2. aprila nadomak Palića, nastupiće i nekoliko novih, originalnih bendova,kao što su Petrol, S.A.R.S, Sajsi i Pionir 10.

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2009.

12:33

Default images

Sastavi "Petrol", koji je u oktobru mesecu prošle godine objavio debi album "Nezgodno vreme opasni dani", i "S.A.R.S", najpoznatiji po numeri "Buđav lebac", predstaviće se 1. maja, a narednog dana nastupaju krosover sastav "Sajsi" i "Pionir 10", koje je publika upoznala na kompilaciji "Jutro će promeniti sve".

Učešće na "Trenchtown festivalu" potvrdili su i "KKN", Edo Maajka, Darko Rundek i "Cargo orkestar" i grupa "Lajbach", koji će nastupiti na glavnoj bini.

Na bini "Terasa" smenjivaće se regionalni di džejevi Siniša Tamamović (BiH), Vladimir Aćić (Novi Sad), Maks Demand (Mađarska), Jan Nemeček (Beograd), Fantom (Subotica), dok će na "Rege" bini nastupiti: "UNAfekted saund sistem" (BiH), bend "Zagastik" (Mađarska), grupa "Conquering line" (Makedonija), "3Dabi sound system" (Slovačka), "Wadada sound system" (Beograd)...

Ovogodišnji regionalni muzički festival "Trenchtown" održaće se od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu (Horgoška šuma) nadomak Palića.

Karte za deveti "Trenchtown" mogu se naći u pretprodaji od 20. marta. Cena dnevne ulaznice iznosi 580, a komplet košta 1450 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventim-a širom Srbije (kao i preko njihovog sajta–www.eventim-yu.com), u Bilet servisu i IPS-ovim prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp kapaciteta 600 mesta (jedno mesto = 1 šator) i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije. Mesto u kampu je i dalje potpuno besplatno, ali će moći da ga rezervišu samo posetioci koji kupe komplet karata preko Eventima.

Festival organizuje FOKUS Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: