Izvor: BalkanRock.com, 15.Maj.2023, 10:51

Novosadski bend Minstrel snimio spot u avionu

Novosadska grupa Minstrel objavila je spot za pesmu “Vazduh” sa albuma “Zalazak” koji je izašao na vinilu. Nakon ploče, ubrzo je usledilo i CD izdanje “Singl“ koje je objavio Studentski kulturni centrar Novi Sad. Ovo izdanje ima trinaest pesama koje autorski potpisuje pevač i gitarista Marko Trbović. Bend Minstrel je devedesetih, u vreme ekspanzije brit popa, bio […] The post Novosadski bend Minstrel snimio spot u avionu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Sanitarium objavio debi album „Udarac glavom”

Izvor: BalkanRock.com, 15.Maj.2023

Beogradski bend Sanitarium objavio je digitalno izdanje debi albuma „Udarac glavom”. Album je objavljen u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sanitarium je alternativni metal bend iz Beograda koji je počeo sa radom krajem marta 2016. godine. Ono što ih najbolje...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.