Izvor: BalkanRock.com, 15.Maj.2023, 12:24

Sanitarium objavio debi album „Udarac glavom”

Beogradski bend Sanitarium objavio je digitalno izdanje debi albuma „Udarac glavom”. Album je objavljen u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sanitarium je alternativni metal bend iz Beograda koji je počeo sa radom krajem marta 2016. godine. Ono što ih najbolje opisuje je neograničena količina energije koju ostavljaju na bini i kontakt sa […] The post Sanitarium objavio debi album „Udarac glavom” first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Bas i Stega koncertna promocija albuma „Na istom putu“

Izvor: BalkanRock.com, 16.Maj.2023, 08:25

Psihodelična četvorka Bas i Stega u sredu 17. maja održaće u KC Grad prvi u seriji koncerata povodom promocije novog albuma “Na istom putu”. Album je objavljen u februaru u izdanju Pop Depresije i Kišobrana a bend će ovom prilikom izvesti posebnu set listu satkanu od novih pesama ali i provesti...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.