Novi video spot u čast Cohenovog 83. rođendana

Izvor: BalkanRock.com, 21.Sep.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi video spot u čast Cohenovog 83. rođendana

Nekoliko nedelja po objavljivanju odličnog albuma “You Want It Darker”, legendarni kantautor Leonard Cohen je preminuo, a sada imamo prilike da vidimo video za pesmu “Leaving The Table” koja se nalazi na, kako se ispostavilo, njegovoj poslednjoj ploči.

Režiju ovog spota potpisuje Christopher Mills, a prikazuje animiranog muzičara kako obleće oko impresionističkog pejzaža spremajući se da napusti svet.

Video je prikazan na muzičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << svečanosti Polaris Awards, povodom dodele nagrade za najbolji kanadski album protekle godine.

Leonard Koen bi danas, 21. septembra, napunio 83 godine. Njegova porodica je povodom njegovog datuma rođenja predstavila i Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen, odnosno obeležavanje prve godišnjice smrti muzičke ikone koja će se održati 6. novembra u Montrealu. Uz muzičke goste očekuju se i kanadski premijer, kao i prvi čovek Kvebeka.

“Otac mi je ostavio spisak dužnosti pre nego što je preminuo. Stavi me u kovčeg pored moje majke i oca. Napravi malu komemoraciju za bliske prijatelje i porodicu u Los Anđelesu. Ako želiš javni događaj, napravi ga u Montrealu”, rekao je Cohenov sin, muzičar i producent Adam Cohen, napominjući kako ovaj koncert i okupljanje vidi kao ispunjenje svojih dužnosti prema ocu.

Prihod od koncerta biće dodeljen različitim kanadskim umetničkim organizacijama.



Start at

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.