Novi spot u čast Koenovog 83. rođendana

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot u čast Koenovog 83. rođendana

Leonard Koen bi danas, 21. septembra, napunio 83 godine, a u čast njegovog rođenja objavljen je novi spot za pesmu Leaving The Table.

Koenova porodica je povodom njegovog datuma rođenja predstavila i Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen, odnosno obeležavanje prve godišnjice smrti muzičke ikone koja će se održati 6. novembra u Montrealu.

Na bini će te večeri nastupiti Elvis Kostelo, Lana Del Rej, Feist, Filip Glas, Vesli Šulc, Sting, Patrik Votson >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Adam Koen, a uskoro će biti najavljeno još glumaca i izvođača.

Prodaja karata za ovaj događaj počinje u subotu 23. septembra, a uz muzičke goste očekuju se i kanadski premijer, kao i prvi čovek Kvebeka.

“Otac mi je ostavio spisak dužnosti pre nego što je preminuo. Stavi me u kovčeg pored moje majke i oca. Napravi malu komemoraciju za bliske prijatelje i porodicu u Los Anđelesu. Ako želiš javni događaj, napravi ga u Montrealu”, rekao je Koenov sin, muzičar i producent Adam Koen, napominjući kako ovaj koncert i okupljanje vidi kao ispunjenje svojih dužnosti prema ocu.

Prihod od koncerta biće dodeljen različitim kanadskim umetničkim organizacijama.

Izvor: YouTube/LeonardCohenVEVO

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas bi proslavio 83. rođendan: Novi spot i memorijalni skup u čast Lenarda Koena

Izvor: Blic, 21.Sep.2017

Lenard Koen bi danas, 21. septembra, proslavio 83. rođendan, a tim povodom objavljen je i novi spot "Leaving The Table"...Porodica slavnog muzičara koji je preminuo 7. novembra prošle godine predstavila je i "Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen", odnosno obeležavanje prve godišnjice...

Nastavak na Blic...

Novi spot u čast Koenovog 83. rođendana (video)

Izvor: Story, 21.Sep.2017

Leonard Koen bi danas, 21. septembra, proslavio 83. rođendan. Nažalost, napustio nas je 7. novembra prošle godine, ubrzo nakon objavljivanja albuma You Want It Darker. Uoči obeležavanja njegovog rođendana objavljen je i novi spot: Leaving The Table. U čast današnjeg datuma, porodica Leonarda...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.