Nežni Dalibor objavio novi singl; Koncert u subotu

Izvor: BalkanRock.com, 25.Okt.2016, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nežni Dalibor objavio novi singl; Koncert u subotu

Alternativni rok bend „Nežni Dalibor“ objavio je novi singl pod nazivom „Godinu dana“. Ovo je još jedna u nizu pesama sa novog albuma „U slojevima“.

“U susret beogradskom koncertu nastavljamo da u slojevima otkrivamo pesme sa predstojećeg albuma. Pesma se zove ‘Godinu dana’ i četvrta je po redu koju smo objavili. Biće dostupna za download za cenu po želji (moći ce i besplatno) na našem Bandcamp profile. Sledeći singl, spot i objavlivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albuma planiramo za feburar sledeće godine”, izjavio je Ivica Marković, gitarista i pevač grupe.

Da podsetimo, bend „Nežni Dalibor“ će u subotu, 29. oktobra nastupiti u beogradskom klubu Elektropionir. Bend je krajem proleća već imao uspešnu promociju album u Domu Omladine Beograda.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bend Nežni Dalibor novim singlom najavljuje koncert u Beogradu

Izvor: Blic, 25.Okt.2016

Bend Nežni Dalibor održaće koncert u subotu, 29. oktobra, u 21 čas u beogradskom klubu Elektropionir, a objavio je i novi singl "Godinu dana" sa albuma "U slojevima" čiji se izlazak očekuje u februaru sledeće godine...- U susret beogradskom koncertu nastavljamo da u slojevima otkrivamo pesme sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.