Nemački Mother Engine u Srbiji

Izvor: BalkanRock.com, 10.Okt.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački Mother Engine u Srbiji

U četvrtak, 26. oktobra tekuće godine nemački rok bend Mother engine nastupa u beogradskom klubu Elektropionir.

Uz nemački Mother engine, koji će krajem oktobra gostovati u Beogradu, nastupiće i mladi bend Celestial Bridge koji još uvek traži svoj muzički identitet.

Početak koncerta biće u 20 h.Prvi deo karata po promotivnoj ceni od samo 600 dinara možete kupiti u Zaokretu. Za one koji žive VAN Beograda: preko resetorbooking@gmail.com >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 800 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta isključivo na ulazu za 1000 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Grčka psihodelija Whereswilder u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 11.Okt.2017, 08:16

U četvrtak, 19. oktobra tekuće godine poznati beogradski klub Elektropionir će ugostiti atinski psihodelični rok kvartet Whereswilder.Atinski psihodelični rok kvartet Whereswilder objavili su prvi album “Yearling“ 2014. godine za Six D.O.G.S. Records, a njihova svirka se može opisati kao klasični...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.