Grčka psihodelija Whereswilder u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 11.Okt.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka psihodelija Whereswilder u Beogradu

U četvrtak, 19. oktobra tekuće godine poznati beogradski klub Elektropionir će ugostiti atinski psihodelični rok kvartet Whereswilder.Atinski psihodelični rok kvartet Whereswilder objavili su prvi album “Yearling“ 2014. godine za Six D.O.G.S. Records, a njihova svirka se može opisati kao klasični sirovi zvuk koji je osvojio rok svet 60ih godina prošlog veka. Drugi album ovog benda trenutno se nalazi u fazi produkcije, a trebalo bi da ove jeseni ugleda svetlost dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Početak nastupa je najavljen za 20 h. Ulaznice po ceni od samo 600 dinara možete kupiti u Zaokretu. Na dan koncerta isključivo na ulazu za 800 dinara.


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.