Najzahtevnija scenska produkcija za Scorpions u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Jun.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najzahtevnija scenska produkcija za Scorpions u Beogradu

Čuveni bend Scorpions rešio je da svoj prvi nastup u Srbiji 10. juna u Štark Areni učini nezaboravnim – održaće jedan od najspektakularnijih i produkciono najzahtevnijih događaja ove godine.

Sama bina je dimenzija 18 puta 12 metara, sa takozvanom “catwalk” stazom od čak 9 metara! Iznad iste postavlja se ogromna disko kugla, teška čak 100 kilograma. Bivši Motorhead bubnjar, Mikkey Dee, imaće posebnu konstrukciju za bubnjeve koja će biti zakačena za krov >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << hale.

Da bi svi posetioci koncerta mogli dobro da vide sve što se događa na sceni, montiraju se “zidovi” od spoljnih/outdoor LED ekrana visoke rezolucije, kvadrature 18X6.5X4X6 metara.

Da su poznati po tome da su njihovi koncerti među najboljima na svetskoj sceni, potvrđuje i pozicija među 10 najprodavanijih svetskih turneja, našavši se u društvu sa Brunom Marsom, Džejom Zijem, Guns N’Roses, Lady Gagom i Queenom. Na velikom spektaklu 10. juna kojeg pripremaju u Štark Areni, srpski i fanovi iz regiona će imati priliku da čuju najveće hitove Scorpionsa – od ’’Still Loving You’’ i ’’Wind Of Change’’ do ’’Rock You Like A Hurricane’’ i ’’Tease Me, Please Me’’ i mnoge druge.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs, dok prethodno kupljene ulaznice ostaju važeće za ovaj datum u istim kategorijama.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.