Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Rundek Cargo Tria u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Avg.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Rundek Cargo Tria u Nišu

Balkanrock.com vas nagrađuje 3×1 ulaznicom za nastup Rundek Cargo Tria ovog petka u u Dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu.

Ukoliko želite ulaznicu dovoljno je da odgovor na pitanje “Koja pesma sa novog albuma “Mostovi” je nastala kao pesma za istoimenu plesnu predstavu Hrvatskog narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve ?” pošaljete na adresu redakcija@balkanrock.com uz obavezno ime, prezime i kontakt telefon.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Nakon dve godine, Rundek Cargo Trio će održati koncert u Nišu u petak, 21. avgusta od 21 čas u Dvorištu Univerziteta (Banovina) i tom prilikom promovisati novi aktuelni albim “Mostovi”, koji je objavljen početkom juna pod okriljem izdavačke kuće Long Play iz Beograda.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 800 dinara mogu se kupiti do petka, 21. avgusta do 17 časova na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) i knjižara Delfi-Laguna (Voždova 4), kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži CS Eventim. Na ulazu u dvorište Univerziteta, ulaznice će se prodavati od 19 časova po ceni od 1.000 dinara.

Organizatori napominju da će u slučaju nestabilnog vremena bina biti pokrivena po festivalskim standardima i da neće biti odlaganja koncerta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.