Nezvanični spot Rundek Cargo Tria

Izvor: BalkanRock.com, 19.Avg.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezvanični spot Rundek Cargo Tria

Uoči samostalnog koncerta 21. avgusta u dvorištu Univerziteta u Nišu, Rundek Cargo Trio dobio je nezvanični spot “Ima ih” sa novog albuma “Mostovi” koji je nedavno objavljen pod Long Play etiketom.

Spot za pesmu “Ima ih” samoinicijativno je napravila sarajevska NVO “Art Lab”, sastavivši ga isključivo od niza crno-belih fotografija koje dokumentuju skorašnje razne društvene proteste na prostoru bivše Jugoslavije.

Nakon dve >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godine Rundek Cargo Trio se vraća u Niš, gde će u petak, 21. avgusta u 21 čas u dvorištu Univerziteta koncertno promovisati novi album “Mostovi”.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 800 dinara  mogu se kupiti do petka, 21. avgusta do 17 časova na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) i knjižara Delfi-Laguna (Voždova 4), kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži CS Eventim. Na dan koncerta, ulaznice će se prodavati na ulazu u dvorište Univerziteta od 19 časova po ceni od 1.000 dinara.

Organizatori napominju da će u slučaju nestabilnog vremena bina biti pokrivena po festivalskim standardima i da neće biti odlaganja koncerta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promocija novog albuma grupe Rundek Cargo Trio

Izvor: Studnel.com, 19.Avg.2015

Svi posetioci imaće priliku da čuju pesme sa novog albuma Mostovi, ali i da poslušaju neke od njihovih najvećih hitova, kao što su: Apokalipso, Ruke, Makedo, Uzalud pitaš i druge. Rundek Cargo Trio će na koncertu promovisati i spot za pesmu Ima ih...Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 800 dinara...

Nastavak na Studnel.com...

"Rundek Cargo Trio" pred Nišlijama i u slučaju kiše

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2015, 13:10

Niška publika će sutra, 21. avgusta od 21 sat u dvorištu Banovine moći da uživa u koncertu “Rundek Cargo Trija” koji u okviru regionalne turneje promoviše novi album “Mostovi”. Koncert će, kažu organizatori, biti održan i u slučaju kiše...Dve godine od poslednjeg koncerta u Nišu,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.