Nadolazeći album Death Angela zove se “The Evil Divide”

Izvor: BalkanRock.com, 28.Apr.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadolazeći album Death Angela zove se “The Evil Divide”

Legende San Francisco bay-area thrasha Death Angel se pripremaju izdati novi, po redu osmi studijski album, pod okriljem Nuclear Blast Recordsa.

Album je najavljen za 27. svibanj i zvat će se “The Evil Divide“, a sniman je, kao i prethodni, u AudioHammer studiju u Sanfordu, pod producentskom palicom Jasona Suecofa (Trivium, Deicide).

Uz popis pjesama, poznat je i omot albuma čiji je autor tattoo majstor Bob Tyrrell. Nedavno, bend >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je objavio jednu od epizoda iz studija u kojoj pjevač Mark Osegueda priča o tekstovima na albumu. Dok je ekipa iz Death Angela prvi put još otkrila izdanje novog albuma ove godine, Mark je izjavio: “Album sadrži agresivnost kao i prethodna dva albuma, no naše pisanje stihova se dramatično popravilo. Zaista, zvuči baš onako kako bi Death Angel trebao zvučati.” A kako to točno zvuči, pogledajte u dolje priloženom videu.

Popis pjesama:

01. The Moth

02. Cause For Alarm

03. Lost

04. Father Of Lies

05. Hell To Pay

06. It Can’t Be This

07. Hatred United, United Hate

08. Breakaway

09. The Electric Cell

10. Let The Pieces Fall

Bonus:

11. Wasteland

+ “Making Of” DVD

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.