Izvor: BalkanRock.com, 18.Apr.2024, 17:37

Na današnji dan – 18. april/travanj

Balkanrock.com Balkanrock.com Na današnji dan – 18. april/travanj Na današnji dan – 18. april/travanj 18/04/2024 1974 – Rođen je Mark Tremonti, američki muzičar, pevač i tekstopisac najpoznatiji kao osnivač i gitarista alternativnog metal benda Alter Bridge, kao i kao gitarista benda Creed. Stekao je široko poštovanje u muzičkoj industriji zbog svoje tehnike i kreativnosti, a izgradio je i uspešnu solo karijeru, objavljujući albume poput „All I Was“ i „Dust“ pod […] Pročitajte ceo tekst Na današnji dan – 18. april/travanj originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Na današnji dan – 19. april / travanj

Izvor: BalkanRock.com, 19.Apr.2024, 06:02

Balkanrock.com Balkanrock.com Na današnji dan – 19. april / travanj Na današnji dan – 19. april / travanj 19/04/2024 1956 – Chuck Berry je snimio svoj rock‘n’roll hit, „Roll Over Beethoven,“ za Chicago’s Chess Records. Pjesma, koja je sadržavala čuveni refren „Roll over Beethoven...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.