Muscle Tribe of Danger and Excellence na proslavi 40. godina postojanja KSET-a

Izvor: BalkanRock.com, 04.Okt.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muscle Tribe of Danger and Excellence na proslavi 40. godina postojanja KSET-a

U petak, 7. oktobra, u okviru 40. rođendana zagrebačkog kluba KSET, koncert će održati sastav Muscle Tribe of Danger and Excellence.

Zagrebački stoner rok bend ujedno će proslaviti i petogodišnjicu sopstvenog postojanja. Publika će pored pesama sa albuma “Eagles and Chainsaws” i “…and Bears” moći da čuje i nove numere poput “Wannaminion” i “Auburnhead Girls Have It the Worst”.

Ulaznice se mogu nabaviti po pretprodajnoj ceni od 35 kuna, dok će na ulazu cena karata iznositi 45 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Beogradska promocija novog albuma benda Dža ili Bu 10. oktobra!

Izvor: SvetGitara.com, 04.Okt.2016

Bend koji uskoro proslavlja 30 godina rada DŽA ILI BU objavio je novi album „SEDMA SILA“ u izdanju Mascom Recordsa. U to ime, bend će premijerno održati koncert za svoje najvernije fanove u ponedeljak, 10. oktobra u 15 časova u Čumićevom sokačetu ispred Mascom Store muzičke prodavnice...Album...

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.