Beogradska promocija novog albuma benda Dža ili Bu 10. oktobra!

Izvor: SvetGitara.com, 04.Okt.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska promocija novog albuma benda Dža ili Bu 10. oktobra!

Bend koji uskoro proslavlja 30 godina rada DŽA ILI BU objavio je novi album „SEDMA SILA“ u izdanju Mascom Recordsa. U to ime, bend će premijerno održati koncert za svoje najvernije fanove u ponedeljak, 10. oktobra u 15 časova u Čumićevom sokačetu ispred Mascom Store muzičke prodavnice.

Album „Sedma Sila“ sadrži 12 novih pesama uključujući i već objavljene singlove za pesme “Diktatore” i “Odiseja”. U okviru bonus traka našle su se i nove verzije starih hitova >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << „Živeo Staljin i svetska revolucija“, „Drugovi“ i „Sećam se“.

Dža ili Bu će održati seriju koncerata tokom jeseni i zime, počevši sa Nikšićem 13.10, Mostarom 14.10. i Sarajevom 15.10, a tokom sledeće godine će nastaviti sa velikom turnejom po celom regionu.

Album je moguće poručti u pretprodaji po promotivnoj ceni na ovom linku, a od danas ga možete slušati i na Deezeru. Nedavno su i kompletnu diskografiju okačili na Deezer, a više o tome saznajte u našem članku.

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Stiže Sedma sila: Dža ili Bu novim albumom proslavlja 30 godina rada

Izvor: Story, 04.Okt.2016

Bend koji uskoro proslavlja 30 godina rada DŽA ILI BU objavio je novi album "SEDMA SILA" u izdanju Mascom Recordsa.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.