Izvor: TvojPortal.com, 02.Mar.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Metallica" rasprodala fan pit na Ušću

Izvor:bizlife.rs
Fan pit ulaznice za koncert grupe Metallica koji će se održati 8. maja na Ušću u Beogradu, rasprodate su, saopštili su organizatori.
Veličina ekskluzivnog prostora dogovorena je sa bendom, a njegovo povećavanje neće biti moguće jer je to bio izričit zahtev grupe, kako bi najverniji obožavaoci uživali u najvećem komforu ekskluzivnog prostora. Prostor ima 6.000 mesta, poseban ulaz kao i poseban šank i štandove sa suvenirima.


Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << rasprodatog fan pita, iako do koncerta ima više od dva meseca, interesovanje je veliko i za ostala mesta na koncertu pa je do sada prodato oko 15.000 ulaznica. Koncert na Ušću počinje već od popodnevnih časova kada će nastupiti obe predgrupe, Gojira i Machine Head. Njihovi nastupi trajaće po sat vremena a kapije se otvaraju od 17h.
Metallica će održati koncert na Ušću u okviru turneje na kojoj slave 20 godina od objavljivanja “Black albuma”. Koncert organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom JELEN LIVE-a. Pored svih pesama sa “Black albuma”, Metallica će svirati i ostale pesme iz svoje dugogodišnje karijere.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cenama: PARTER 3.300 dinara, TRIBINE SEDENJE 5.500 dinara, na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com .

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razgrabljene fan pit ulaznice za koncert grupe Metallica

Izvor: Danas, 02.Mar.2012

Jelen Live i Arena Beograd obaveštavaju da ulaznica za fan pit za koncert grupe Metallica koji će se održati 8. maja na Ušću više nema u prodaji. Veličina fan pita dogovorena je sa bendom. Njegovo povećavanje neće biti moguće jer su grupi Metallica fanovi uvek na prvom mestu. Fan pit ima 6.000...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.