Izvor: BalkanRock.com, 30.Mar.2023, 15:46

Maja Cvetković (E-PLAY): Kad mlad čovek nešto hoće, on će sam da udari glavom kroz zid

Beogradski alternativni sastav E-Play ove godine slavi 25. rođendan. Za četvrt veka, bend iza sebe ima pet studijskih albuma i nekoliko velikih hitova. Menjale su se postave, ljudi su dolazili i odlazili, a frontmenka Maja Cvetković, basistkinja i vokal, jedina je u bendu od samog početka. U razgovoru za Balkanrock, Maja nam je otkrila koje […] The post Maja Cvetković (E-PLAY): Kad mlad čovek nešto hoće, on će sam da udari glavom kroz zid first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metallica plasirala videospot za naslovni singl novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 30.Mar.2023

Album stiže ovog travnja, a bit će popraćen „M72“ svjetskom turnejom u sklopu koje će bend u svakom gradu nastupiti dvije večeri za redom. Najnovije otkrivena pjesma grupe Metallica sa svojih sedam i pol minuta slušatelje uvodi u istoimeno studijsko izdanje „72 Seasons“, najavljeno za 14....

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.