Koncertna promocija novog albuma grupe Kazna za uši u Novom Sadu i Beogradu

Izvor: Rocksvirke.com, 23.Feb.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncertna promocija novog albuma grupe Kazna za uši u Novom Sadu i Beogradu

U subotu, 28. februara sa početkom u 21h, grupa Kazna za uši će održati kocertnu promociju albuma Nova zora u Domu omladine Beograda (sala Amerikana) uz podršku bendova Dž!Dž! (Beograd) i Plišani Mališan (Gornji Milanovac). Dan ranije, 27. februara održaće i zajednički koncertu u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu.

Nastavak na Rocksvirke.com...






Povezane vesti

Koncert bendova Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2015

Zajednički koncert grupa Kazna za uši, Dž!Dž! i Plišani Mališan biće održan u subotu, 28. februara u Domu omladine Beograda, a dan ranije nastupiće u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu...Beogradski bend "Kazna za uši" će predstaviti svoj novi album, koji su izdali posle 15 godina, pod nazivom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Rocksvirke.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Rocksvirke.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.