Kings of Leon pripremaju novi album u Nešvilu

Izvor: BalkanRock.com, 30.Jun.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kings of Leon pripremaju novi album u Nešvilu

Kings of Leon počeli su sa pisanjem novog albuma u 174 godina staroj kući u Nešvilu.

U intervjuu za Sirius XM Music, frontmen Kejleb Falovil podelio je lepe vesti: “Stvarno je super mesto i mislim da možemo da uradimo nešto kul sa time. I znamo da ako odemo tamo i zvuči sranje da uvek možemo da pređemo ulicu i odemo u naš studio”.

Naslednik “Mechanical Bull” iz 2013. godine iako se planira da se završi do kraja godine, ipak možda >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i ne bude objavljen tako brzo. “Ploča broj sedam, većina ljudi uzme pet godina da odradi to ili tako neštp?” rekao je Kejleb. “Još uvek smo u ranoj fazi našeg petogodišnjeg plana za naredni album”.

Braća Falovil u avgustu će nastaviti sa promocijom “Mechanical Bull”-a i u našim krajevima, pa ih tako u avgustu očekuje jedna od retkih nastupa u Evropi, na Sziget festivalu u Budimpešti.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.