KONAČNO: Red Hot Chili Peppersi završavaju novi album

Izvor: NaDlanu.com, 02.Feb.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Red Hot Chili Peppersi završavaju novi album

Grupa je u studiju sa producentom poznatim pod umetničkim imenom Opasni Miš (Danger Mouse).

- Dobro raspoloženi, u kućnoj atmosferi, završavamo rtad na novom albumu. Uradili smo dva tuceta pesama pre nego što smo se sreli s Mousom. On nas je naterao da pesme pišemo ispočetka. Rekao nam je bez uvijanja da to može bolje. I nije pogrešio - izjavio je Entoni Kidis, pevač i frontmen Red Hot Chili Peppersa, gostujući kod Stiva Džonsa u njegovom radio šouu Joneys Jukebox, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prenosi NME.

Ranije je procurela informacija da bend na novom albumu sarađuje s producentom Brajanom Bartonom, u svetu muzike poznatijim po umetničkom imenu Danger Mouse. Peppersi su za leto zakazali nekoliko koncerata na festivalima.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.