INXS imaju novog pevača

Izvor: TvojPortal.com, 28.Sep.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INXS imaju novog pevača

Izvor: bizlife.rs
Los Anđeles - Kako u eksluzivnoj vseti javlja magazin Billboard, INXS imaju novog pevača. Iako se na njihovom najnovijem singlu koji se pojavio pre nekoliko dana, pesmi "Tiny summer", kao glavni vokal pojavljuje Bono, novi pevač australijskog benda je 35-godišnji Sijeran Gribin.


Na zvaničnom sajtu benda je potvrđeno da je iz grupe otišao i pevač JD Fortune, koji je u međuvremenu zamenio preminulog pevača Majkla Hačensa.
Sijeran Gribin, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << poreklom iz Irske, svoje vokalne sposobnosti u ulozi novog INXS pevača će imati prilike da pokaže već od 3. novembra kada bend kreće na svoju južnoameričku turneju, a o svom dolasku u bend, između ostalog, kaže:
"Upoznao sam bubnjara Andreja Farisa na žurci koju je pravio prijatelj u Sidneju. Na kraju sam završio na terasi, pevajući pesmu 'Mystify" sa čovekom koji je pesmu i napisao... To je bilo nadrealno iskustvo."
Gribbin, koji kaže i da je "dugogodišnji fan grupe", ranije je bio član benda Leja i nastupao je solo pod pseudonimom Džo Eho, široj javnosti je poznat kao dobitnik Grammy 2010 nominacije kao ko-autor pesme "Celebration" koju izvodi Madona, a pojavljivao se i kao prateći vokal na albumima grupe Snow Patrol.

muzikaINXSnovi pevač

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.