Humanitarni koncert u Quarteru

Izvor: BalkanRock.com, 11.Feb.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert u Quarteru

Novosađani su još jednom, kao i mnogo puta do sada, pokazali da su i više nego humani, organizujući humanitarni koncert u klubu Quarter pod nazivom Novi Sad za Dejana. Koncert će se održati u petak, 12. februara, sa početkom u 20 časova.

Na koncertu će nastupati novosadski bendovi hiQulus i Wolfram, BDfuse koji je iz Žablja, kao i Bjesovi iz Gornjeg Milanovca. Na ovoj svirci će, takođe, učestvovati i Ubivae Records.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<
Dejanu je neophodna transplantacija pluća koja košta 120 000 evra. On trenutno živi samo sa 15% kapaciteta pluća i bez hitnog lečenja u AKH Klinici u Beču umreće od gušenja. Više informacija možete pročitati na sajtu.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na humantirani koncert, možete poslati SMS sadržaja 113 na broj 3030 i pomoći na taj način. Takođe možete otići na sajt i pogledati na koje sve načine možete donirati novac i pomoći Dejanu.

Cena ulaznice će biti 300 dinara ili dobrovoljni prilog. Sav novac sa svirke biće uplaćen na Dejanov račun.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Besne Gliste za vikend nastavljaju promociju albuma u Novom Sadu i Subotici

Izvor: BalkanRock.com, 11.Feb.2016

Beogradski crossover/reggae sastav Besne Gliste ovog vikenda će nastupati u Novom Sadu i Subotici, u okviru turneje na kojoj promovišu svoje debitantsko ostvarenje “Zugzwang”, objavljeno u novembru prošle godine...Mnogočlani bend će najpre u petak, 12. februara nastupiti u novosadskom klubu...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.