Hip hop spektakl: Bassivity Digital Showcase

Izvor: NaDlanu.com, 28.Maj.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hip hop spektakl: Bassivity Digital Showcase

Više od 5 sati pravog domaćeg hip hopa sa starim i novim zvezdama izdavačke kuće "Bassivity Digital". Događaj koji se ne propušta ako volite VIP, Struku, Dadu... Spremni za 23. jun i Dom omladine?

Na velikom hip hop spektaklu "Bassivity Digital Showcase" koji je zakazan za 23. jun u Domu omladine predstaviće se najveće zvezde ove poznate izdavačke kuće, kao i nove zvezde. Očekujemo odličan petosatni provod!Učestvuju:StrukaNajaktivniji hip hop izvođač sa ovih prostora, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << osam izdanja Struka održava hip hop relevantim među različitim generacijama slušalaca. Ovo će biti prvi nastup ovog repera sa juga Beograda posle previše godina.VIPHip hop dvojac iz beograda, sa albumom "Živa istina" iz 2010. napravili potpunu pometnju na sceni. Ikac i Reksona imaju jedan od najautentičnijih živih nastupa u Srbiji, koncerti često zvuče bolje od albuma.DadaDada je prvi novosadski izvođač koji je pristupio Bassivity ekipi, nakon par kolabo albuma i mixtapeova stoje visoka očekivanja za njegov prvi solo projekat koji već važi za najtraženije hip hop izdanje ove godine.One ShotZly Tony, Mali Mire I Rolex su početkom 2012. izbacili svoj prvi mixtape kroz Bassivity Digital, važe za nosioce nove niške škole hip hopa. Inventivni i originalni One Shot svojim pesmama i spotovima dominiraju scenom zadnjih par godina. Ovo će biti njihov prvi beogradski nastup.DripacPostoji veloki broj razloga zbog kojih se Riga Dri void kao jedan od najboljih MC-jeva nove generacije. Nakon duže pauze novosadski reper se vraća sa novim pesmama I projektima, ovaj nastup označava početak novog poglavlja za Dripca.McNNakon upravo završenog snimanja albuma prvenca, McN će se predstaviti beogradskoj publici starim hitovima i novim materijalom koji je nesrećom nastao iza rešetaka. Sirovi niški hip hop u svom najboljem periju.AjziAjzi ranije poznat pod imenom Ajzea je jedan od najkontraverznijih izvođača na domaćoj sceni. Njegov prvi album “Kao da duvali smo lepak” je postao instant online hit i obezbedio Ajziju ozbiljno veliku I vernu armiju fanova. Kažu da nema tog ko se nije prepoznao u Ajzijevim pesmama.ZiplokNovosadski dvojac Ziplok koji čine Rista I Buka predstavlja apsolutno najsvežiji talas domaćeg hip hopa. Sa velikim uticajem aktuelnog američkog zvuka, Ziplok svojim stilom I temama parira i velikanima scene i novim facama.SiviloJedini Bassivity Digital izvođač iz Crne Gore, upravo završava svoj prvenac “Tamna Strana Sreće”. Stekao veliku internet popularnost svojim singlovima i spotovima. Sivilo je pravo osveženje čije pesme nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.Žuti (Sick Touch)Pravo sa novobeogradske fontane jedan od članova famozne “Sick Touch” ekipe, predstaviće delove svog starog i novog materijala. NBgd hip hop u svojoj najčistijoj formi.Arafat (Black Ring Crew)Noćna mora MC-jeva, vice šampion prošlogodišnjeg Red Bull freestyle takmičenja i jedna od najvećnih mladih nada srpskog hip hopa. Ovaj predstavnik Karaburme i matične “Black ring Crew” ekipe predstaviće se publici sa svojim novim materijalom.Cena karata u pretprodaji 500 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.