Izvor: BalkanRock.com, 01.Okt.2022, 07:37

Generacija 5 nastupa u Beogradu

Kao i većina njihovih kolega koji su ušli u istoriju jugoslovenskog rock’n’rolla i Generacija 5 obeležava ove godine jubilej – 45 godina karijere. „Dolazim za 5 minuta“, „Najjači samo ostaju“, „Ti samo budi dovoljno daleko“, „Umoran od svega“ i „Povedi me u noć“ samo su neki od hitova koje će Generacija 5, zajedno sa svojim gostima, izvesti na jedinstvenom „unplugged“ (akustičnom) […] The post Generacija 5 nastupa u Beogradu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Generacija 5 obeležava ove godine jubilej - 45 godina karijere!

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2022

 Kao i većina njihovih kolega koji su ušli u istoriju jugoslovenskog rock’n’rolla i "Generacija 5" obeležava ove godine jubilej - 45 godina karijere. .."Dolazim za 5 minuta", "Najjači samo ostaju", "Ti samo budi dovoljno daleko", "Umoran od svega" i "Povedi me u noć" samo su neki od hitova...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.