Generacija 5 obeležava ove godine jubilej - 45 godina karijere!

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2022, 09:45

Generacija 5 obeležava ove godine jubilej - 45 godina karijere!

 Kao i većina njihovih kolega koji su ušli u istoriju jugoslovenskog rock’n’rolla i "Generacija 5" obeležava ove godine jubilej - 45 godina karijere. 

"Dolazim za 5 minuta", "Najjači samo ostaju", "Ti samo budi dovoljno daleko", "Umoran od svega" i "Povedi me u noć" samo su neki od hitova koje će Generacija 5, zajedno sa svojim gostima, izvesti na jedinstvenom "unplugged" (akustičnom) i "plugged" (električnom) koncertu.

Grupa je pored fantastične >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << karijere i pesama koje su obeležile prethodne decenije, poznata i po studijskom i koncertnom radu i saradnji sa našim najpoznatijim kompozitorima, pevačima i grupama - Kornelijem Kovačem, Oliverom Mandićem, Zdravko Čolićem, Sladjanom Milošević, Viktorijom, Dadom Topićem, Bajagom, Željkom Bebekom, Kerberom, Divljim jagodama...

Generacija 5 je takođe komponovala i realizovala čuvenu numeru "Za milion godina" u okviru jugoslovenskog Band Aid projekta "YU Rock misija":

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.