Francuski Tribal Veda u Nišu

Izvor: Studnel.com, 24.Jul.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski Tribal Veda u Nišu

Tribal Veda čine muzičari sa sve četiri strane sveta, a njihova muzika je kombinacija različitih muzičkih kultura. Osnovan je 2003. godine, a ubrzo nakon toga postigao je zapažen uspeh. Sastav se sastoji od sledećih članova: Goran Jurešić (pevač i vođa benda), Alexis (bubnjevi), Franck (lutnja), Nina (vokal), Corina (vokal), Annelise (klarinet), Pauline (oboa), Guillaume (bas), Demian (bubnjevi), Zoltan >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << (producent). Muzičari imaju tu sposobnost da atmosferu muzike menjaju iz trenutka u trenutak, što ih čini veoma specifičnim. Niška publika će imati priliku da čuje pesme kao što su: Mali, Wahed It Be, l'Alimentation Générale, kao i mnoge druge.
Koncert je organizovan u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom u Nišu i Francuskim institutom u Srbiji sa ogrankom u Nišu. Ulaz je besplatan.

tribal vedadvoriste univerzitetamali

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Francuska atrakcija Tribal Veda u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jul.2015, 08:38

Multinacionalni sastav Tribal Veda sa bazom u Francuskoj doneće svoj world music zvuk 4. avgusta u Niš, na otvorenoj bini Dvorišta univerziteta, popularne Banovine...Tribal Veda je devetočlani muzički bend iz Francuske a čine ga muzičari sa sve četiri strane sveta. Bend postoji od 2013. godine...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.