Fink na jesen obilazi Balkan i promoviše novi album

Izvor: BalkanRock.com, 06.Feb.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fink na jesen obilazi Balkan i promoviše novi album

Fin Greenall, poznatiji kao Fink najavio je datume nastupa u okviru ovogodišnje turneje i na listi su među ostalim našli i Zagreb, Novi Sad i Beograd. Povod za koncerte je novi album, koji bi trebalo da izađe pre početka turneje.

Novi album, čiji se detalji još skrivaju, bit će objavljen uoči same turneje. Podsetimo da na ovim prostorima nije bio od 2015. godine kada je promovisao izdanje “Hard Believer“, a ovde pročitajte kako je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na koncertu u održanom u Beogradu.

Naime, turnejom je predviđeno da nastupi 9. oktobra u Domu omladine Beograda, 11. oktobra u Firchie Think Thank Studiu u Novom Sadu, a dan kasnije i u zagrebačkoj Močvari.

Što se detalja oko ulaznica tiče poznato je da je za koncert u Zagrebu potrebno izdvojiti 80 kuna i ulaznice po ovoj promotivnoj ceni mogu se nabaviti od 6.2 do 20.2. u Rock Marku i Dirty Old Shopu. Od 20.2. cena karata biće 100 kuna, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane stajaće 120 kuna.

Prodaja karata za beogradski koncert počeće 3. februara i tada je moguće nabaviti ograničeni broj karata po ceni od 1200 dinara, na prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Ticketsa, kao i u Felix Shopu. Nakon što se rasporodaju promotivne karte, regularna cena biće 1500 dinara, a na dan koncerta, ukoliko ih bude bilo 1800 dinara.

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaju od 3. februara, po promotivnoj ceni od 900 dinara na prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa i DD Ticketsa. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 1200 dinara, a na sam dan, ukoliko ih bude bilo, karte će koštati 1500 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.