Dokumentarac o novosadskoj alternativnoj muzici na Cinema City festivalu

Izvor: BalkanRock.com, 29.Avg.2017, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokumentarac o novosadskoj alternativnoj muzici na Cinema City festivalu

Premijera filma “Kontakt” novosadskog reditelja i muzičara Mihajla Obrenova održaće se u nedelju, 3. septembra u 22:30 na Cinema City festivalu u Novom Sadu.

Obrenov je na ovom filmu radio pune tri godine, a radnja pokriva period novosadske alternativne muzičke scene počevši od 1989. godine pa do danas. U filmu se pojavljuje 140 sagovornika – novosadskih muzičara koji su bili svedoci vremena u kom su stvarali. Oni su ispričali priču o klubovima, sceni, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koncertima, događajima i pokazali drugu sliku novosadskog rok zvuka.

Film traje 166 minuta, ali je način pripovedanja veoma dinamičan i moderan.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.