Disciplin A Kitschme premijerno u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jan.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplin A Kitschme premijerno u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Jedinstvena rock ‘n’ roll grupa na ovim prostorima, Disciplin A Kitschme, u četvrtak, 19. siječnja, s početkom u 21:30 h održat će premijerni koncert zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar.

Koncertom Disciplin A Kitschme Vintage Industrial Bar ritmično ulazi u novu koncertnu sezonu 2017/2018.

Grupu Disciplin A Kitschme još od osnivanja 1981. godine predvodi Dušan Kojić-Koja. Njihova glazba mješavina je mnogih stilova, od funk-rocka, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << noise-rocka do jazz fuzije i drum and bassa. Osnovana je odmah nakon raspada Šarlo Akrobata, a do 1991. godine djelovali su u Beogradu i u tih su deset godina objavili sedam albuma. Godine 1992. Koja odlazi pravac Londona u kojem surađuje s tamošnjim glazbenicima te u tom londonskom periodu, objavljeni su albumi “I Think I See Myself On CCTV”, “Heavy Bass Blues” i “Refresh Your Senses, NOW!”. Nakon deset godina, vraća se u Beograd u kojem par godine kasnije formira novu postavu Disciplin A Kitschme. Album “Uf!” objavljuju 2011. godine, a 2015. u suradnji s vinkovačkim glazbenikom Igorom Djekeom izbacuju za sada svoj posljednji album “Opet.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji u Kavezu i Vintageu (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18). Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kn, a na dan koncerta iznosit će 90 kn. Vrata kluba na dan koncerta otvaraju se u 20:00 h.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.