Izvor: BalkanRock.com, 24.Feb.2021, 13:21

Deset ploča grupe Novembar na prodaju, novac ide za niške inicijative

Poslednji album kultne niške pank grupe Novembar, koji je objavljen na vinilu, naći će se u prodaji posredstvom Lokalne fondacije Niš (LFN), a novac prikupljen ovim putem biće uložen u fond za podršku najboljim idejama građana u Nišu. U petak, 26. februara od 12 sati, na fb stranici LFN biće objavljen javni poziv, a prvih […] The post Deset ploča grupe Novembar na prodaju, novac ide za niške inicijative first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Deset ploča grupe Novembar na prodaji, novac ide za niške inicijative

Izvor: Megafon.co, 24.Feb.2021

Poslednji album kultne niške pank grupe Novembar, koji je objavljen na vinilu, naći će se na prodaji posredstvom Lokalne fondacije Niš (LFN). Novac prikupljen ovim putem biće uložen u fond za podršku najboljim idejama građana u Nišu. U petak, 26. februara od 12 sati, na Fejsbuk stranici LFN...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.