Coldplay odsvirao novu pjesmu za žrtve uragana u Texasu

Izvor: BalkanRock.com, 12.Sep.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coldplay odsvirao novu pjesmu za žrtve uragana u Texasu

Coldplay je na svojoj turneji A Head Full of Dreams u Miamiju odsvirao pjesmu za žrtve aktualne nepogode, uragana u Texasu. Napravili su pjesmu “Houston #1” specijalno za grad Texas koji je bio zahvaćen najgorim uraganom u posljednjih pedeset godina.

Imali su zakazan koncert u Houstonu 25. kolovoza, no otkazali su ga jer, kako kažu, nisu htjeli riskirati odlazak ondje.

Chris Martin je najavio pjesmu uz naznaku da će to biti prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i zadnji puta da ju sviraju. Dio teksta pjesme govori: “I’m dreamin’ of when I get back to Houston/I’m dreamin’ of that very special place/I’m dreamin’ of when Houston has no problems/In that city where they send you into space” i “Oh, Houston you got to keep on keepin’ on”.

Na svojoj Facebook stranici bend je obavijestoi fanove o otkazivanju koncerta te naveo da će uskoro svi biti obaviješteni o promjenama datuma turneje/povratu novca za prodane karte. Ispričali su se za sve neugodnosti koje su posljedica nenadanih zbivanja.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.