Clutch kreće s osmišljavanjem materijala za novi album

Izvor: BalkanRock.com, 23.Nov.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Clutch kreće s osmišljavanjem materijala za novi album

Američki stoneri Clutch bacaju se na pisanje novog, dvanaestog po redu albuma. Potvrdio je to bubnjar Jean-Paul Gaster, najavivši da bi s osmišljavanjem novog materijala trebali krenuti u idućih osam tjedana.

Dodao je i kako se nada da će uz stvaranje novog albuma nastaviti s live nastupima, budući da uživa u osjećaju kada publici po prvi put može predstaviti novi materijal, makar on bio i nedovršen.

Clutch je svoj jedanaesti album „Psychic Warfare“ izdao prošle godine. Trenutno se nalaze na europskom dijelu turneje, u sklopu koje su se u kolovozu po prvi puta predstavili zagrebačkoj publici u Tvornici Kulture.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.