„Blek sabat” na Ušću

Izvor: TvojPortal.com, 23.Dec.2011, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Blek sabat” na Ušću

Izvor: dnevnik.rs
Legendarna grupa „Black Sabbath” (Blek sabat) nastupiće 28. juna sledeće godine na beogradskom „Ušću”, najavio je juče organizator „Avalon produkcija”. Kapacitet koncerta ograničen je na 20.000 posetilaca, dok će cene ulaznica i početak prodaje biti objavljeni sledeće sedmice.

"Blek sabat"

Beogradski nastup, po mnogima jednog od najvećih metal bendova svih vremena, biće jedini koncert u jugoistočnoj Evropi, pa se u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << očekuje veliki broj posetilaca iz celog regiona, ali i Evrope. „Blek sabat„ će nastupiti uz goste čija će imena biti naknadno objavljena. Kapacitet koncerta ograničen je na 20.000 posetilaca, dok će cene ulaznica i početak prodaje biti objavljeni sledeće sedmice.
Grupa je 11. novembra na konferenciji za novinare u Los Anđelesu, koju je vodio Henri Rolins, objavila da su se okupili u originalnoj postavi na čelu sa frontmenom Ozijem Ozbornom, te da je u toku rad na novom albumu koji producira Rik Rubin. To će biti prvi studijski album nakon 33 godine, na kome će raditi originalni članovi benda - gitarista Toni Ajomi, pevač Ozi Ozborn, basista Gizer Batler i bubnjar Bil Vard. Njihov poslednji zajednički studijski album je bio „Never say Die” iz 1978.    Bend sledeće godine kreće na veliku svetsku turneju iz Moskve gde će 18. maja nastupiti na Olimpijskom stadionu, posle čega slede Sankt Peterburg, Helsinki, Stokholm, Oslo, Dortmund, Prag, Roterdam, Bilbao, Pariz, Milano i drugi gradovi.
Grupa „Blek sabat” nastala je 1968, i uz „Led cepelin” i „Dip parpl“ smatra se pionirom hevi metal muzike, uvršteni u američku i britansku Rokenrol dvoranu slavnih, po mišljenju magazina „Rolingstoun” jedan su od najboljih bendova svih vremena, dok ih je MTV proglasio za najveći metal bend ikad.

muzikakoncertušćeBlek sabat

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Prodaja prvih ulaznica za "Exit" od petka

Izvor: TvojPortal.com, 23.Dec.2011

Izvor: bizlife.rs. Prve ulaznice za naredni "Exit" festival po ceni od 4.490 dinara su u prodaji od petka 16.12.2011. na sajtu www.gigstix.com, najavio je organizator manifestacije. "Exit" je za najbrže ponovo pripremio popust od čak 60 posto od redovne cene ulaznica.. . . Broj ovih ulaznica je...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.