Izvor: BalkanRock.com, 29.Nov.2023, 11:28

Avril Lavigne narednog leta u Puli

Avril Lavigne ušla je u istoriju, obarala rekorde i dosledno krčila svoj put kao jedna od najuticajnijih pevačica poslednjih 20 godina, a sada konačno po prvi put nastupa u regionu – 17. juna 2024. u pulskoj Areni. Osim što je prodala 40 miliona albuma širom sveta, zabeležila je osam nominacija za nagradu Gremi u kategorijama kao […] The post Avril Lavigne narednog leta u Puli first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avril Lavinj prvi put nastupa u regionu: Zvezda pop panka dolazi na talasima uspeha novog albuma "Love Sux"

Izvor: Blic, 29.Nov.2023

Avril Lavinj, kraljica pop-punk žanra, jedna od najuticajnijih ženskih glasova svoje generacije, po prvi put nastupa u regionu i to 17. juna 2024. u pulskoj Areni.

Nastavak na Blic...

Avril Lavigne najavila koncert u Hrvatskoj, stiže u Pulu

Izvor: CroModa.com, 29.Nov.2023

Avril Lavigne ispisala je povijest, obarala rekorde i dosljedno krčila vlastiti put kao jedna od najutjecajnijih glazbenica posljednjih 20 godina, a sada je napokon nastupa i u Hrvatskoj - 17. lipnja 2024. u pulskoj Areni

Nastavak na CroModa.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.