Izvor: TvojPortal.com, 09.Dec.2011, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adelin album i singl na prvom mestu

Izvor: dnevnik.rs
Album britanske pevačice Adel "21", kao i njena pesma ''Rolling In The Deep''našli su se na samom vrhu top liste magazina ''Roling Stoun'' , prenele su agencije.


Adel, koja je nominovana za šest Gremija, izabrana je od strane urednika ''Roling Stouna'' zbog uspešne prodaje albuma ''21'', koji je u Velikoj Britaniji proglašen za album 21. veka i u Sjedinjenim Američkim Državama za najprodavaniji album u 2011. godini.
"Album '21' je zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << najveći uspeh ove godine. Prodat je ukupno u 13 miliona primeraka rušeći sve granice i ujedinivši mnoge ljude", rekli su urednici ovog magazina.
Album Džej Zija i Kanje Vesta ''Watch The Throne'' našao se na drugom mestu ove liste, ''So Beautiful or So What'' Pola Sajmona na trećem mestu, ''Helplessness Blues" grupe ''Fleet Foxes'' nalazi se na četvrtom, dok album grupe ''Radiohead'' ''The King of Limbs'' zauzima peto mesto ove liste.
Adelina pesma ''Rolling In The Deep'' magazin ''Roling Stoun'' je imenovao za najbolji singl 2011. godine.
Pesma Džej Zija i Kanje Vesta ''Ni**as in Paris" nalazi se na drugom mestu, na trećem mestu nalazi se pesma Britni Spirs ''Till The World Ends", pesma grupe ''Foo Fighters'' pod nazivom ''These Days'' nalazi se na četvrtom mestu ''Roling Stoun'' liste, a pesma ''Rewrite'' Pola Sajmona zauzela je peto mesto.
Urednici magazina ''Roling Stoun'' izabrali su film ''Drive'' u kome glumi Rajan Gosling za najbolji film u 2011. godini.

muzikaAlbum "21"Adelpesma ''Rolling In The Deep''singl

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.