Zvanično: Džekiri u CSKA

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 12:04

Zvanično: Džekiri u CSKA

Nigerijski centar Toni Džekiri novo je pojačanje moskovskog CSKA.

CSKA Moskva na svom zvaničnom sajtu objavljuje da je postignut dogovor sa Tonijem Džekirijem i on je novi centar ruskog kluba.

Ugovor je potpisan na dve godine, a potpisom je bio oduševljen trener Emil Rajković.

"Poželeo bih dobrodošlicu Toniju u našu porodicu jer je on bio jedan od najboljih centara na tržištu i drago >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je što je odabrao naš tim. Toni je centar koji je igrao na najvišem nivou u Evroligi poslednje četiri godine. On može da se kreće po terenu veoma dobro i da bude aktivan u odbrani dok ima jako dobar šut sa polu distance i to je jako važno. Želim mu da ga povrede zaobiđu i da ima puno uspeha", rekao je trener CSKA.

I sam Džekiri sa predstavio moskovskoj javnosti.

"Srećan sam što sam došao u tako veliki tim kao što je CSKA. Trofeji dosta govore o ovom klubu i nadam se da ću pomoći da se osvoji još trofeja što je moj glavni cilj, ali i cilj CSKA Moskve. Jedva čekam da počnemo da radimo i znam da ću dati sve od sebe da pobeđujemo na terenu i van njega. Bila je to laka odluka koju sam doneo nakon razgovora sa trenerom", poručio je novi centar CSKA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.