Nova vest
Košarka

Četvrtak, 20.07.2023.

10:00

Zvanično: Džekiri u CSKA

Nigerijski centar Toni Džekiri novo je pojačanje moskovskog CSKA.

Izvor: SN

Autor: SN

Zvanično: Džekiri u CSKA
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

CSKA Moskva na svom zvaničnom sajtu objavljuje da je postignut dogovor sa Tonijem Džekirijem i on je novi centar ruskog kluba.

Ugovor je potpisan na dve godine, a potpisom je bio oduševljen trener Emil Rajković.

"Poželeo bih dobrodošlicu Toniju u našu porodicu jer je on bio jedan od najboljih centara na tržištu i drago mi je što je odabrao naš tim. Toni je centar koji je igrao na najvišem nivou u Evroligi poslednje četiri godine. On može da se kreće po terenu veoma dobro i da bude aktivan u odbrani dok ima jako dobar šut sa polu distance i to je jako važno. Želim mu da ga povrede zaobiđu i da ima puno uspeha", rekao je trener CSKA.

I sam Džekiri sa predstavio moskovskoj javnosti.

"Srećan sam što sam došao u tako veliki tim kao što je CSKA. Trofeji dosta govore o ovom klubu i nadam se da ću pomoći da se osvoji još trofeja što je moj glavni cilj, ali i cilj CSKA Moskve. Jedva čekam da počnemo da radimo i znam da ću dati sve od sebe da pobeđujemo na terenu i van njega. Bila je to laka odluka koju sam doneo nakon razgovora sa trenerom", poručio je novi centar CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu