Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2023, 19:35

Zaharova: Krvoproliće na sjeveru KiM direktna posljedica Kurtijeve politike

MOSKVA - Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova saopštila je da je jučerašnje krvoproliće na sJeveru Kosova i Metohije direktna posljedica politike premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, te da postoji prijetnja od nastavka etničkog čišćenja na KiM.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Poruka Moskve: To ne sme proći nekažnjeno

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 12:53

Moskva -- Rusija odlučno osuđuje nedavni napad na Ambasadu Kube u SAD i insistira da se što pre sprovede istraga o okolnostima tog incidenta...To je saopštila portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova..."Odlučno osuđujemo napad na Ambasadu Kube u SAD u kojem su u nedelju 24....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.