Vučić u ponedeljak kod Putina u Moskvi

Izvor: Mondo, 24.Mar.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u ponedeljak kod Putina u Moskvi

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u ponedeljak, 27. marta, u Moskvu, gde bi trebalo da se sastane sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, objavio je Kremlj, a potvrdila je ambasada Srbije u Moskvi.

Foto: Alexei Nikolsky/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Vučić će tokom predstojeće posete razgovarati, pre svega, o ekonomskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saradnji dve države, kao i o mogućem dolasku jedne ruske kompanije koja bi proizvodila različite vrste mašina u Srbiji, prenosi "Sputnjik".

"Iako Srbija i Rusija imaju tradicionalno dobre odnose, susret Vučića sa Putinom će najvećim delom biti posvećen ekonomskim pitanjima", rečeno je u Ambasadi.Evo o čemu će razgovrati Vučić i Putin

Vučić je poslednji put boravio u Moskvi u maju u svojstvu mandatara za sastav nove vlade nakon održanih parlamentarnih izbora u Srbiji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.