Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB LIGA: Teo doveo ‘armejce’ na korak do titule

U drgom meču finala VTB lige CSKA iz Moskve demolirao je Himki 99:79 u pravom ‘revolveraškom’ obračunu, posle kog su ‘armejci’ na korak do titule – 2:0.

Himki nije protivnik po meri ‘armije’. CSKA je i u drugom meču lako slavio protiv gradskog rivala 99:79, a ovga puta je plavo-crvene do pobede vodio kapiten Srbije Miloš Teodosić. Meč je rešen već u prvom poluvrmenu kada je CSKA vodio 59:43 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uz neverovatnu rolu našeg plejmejkera.
Naime, Miloš Teodosić je već tada ubacio 18 poena i dodao pet lopti. Meč je završio sa 23 poena šest asistencija i jednim skokom. Iz igre je šutirao 8-11, dok je sa linije za slobodna bacanja bio nepogrešiv 3-3. Pratio ga je Nando de Kolo sa 20 poena, dok je Antonov ubacio 18 koševa.
Kod Himkija istakao se Šved sa 20 poena, dok je blizu dvocifrenog učinka još bio Zaicev sa devet poena. Sledeći meč igra se u utorak, domaćin je ekipa Duška Ivanovića. Ipak, ako CSKA trijumfuje osvojiće novu šampionsku krunu.
The post VTB LIGA: Teo doveo ‘armejce’ na korak do titule appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Himki nejak za CSKA

Izvor: Mondo, 10.Jun.2017

Miloš Teodosić nastavio da vodi "armejce" ka novoj tituli šampiona VTB lige. U finalu vode 2:0 i blizu su osme titule za devet godina postojanja ovog takmičenja...Foto: Promo/cskabasket.com..CSKA nastavlja da se poigrava sa rivalima u plej-ofu VTB lige!..Posle 3:0 protiv Astane i Lokomotive Kubanj,...

Nastavak na Mondo...

Magični Teo vodi CSKA do titule

Izvor: B92, 10.Jun.2017

Košarkaši CSKA iz Moskve pobedili su Himki u drugom meču finala plej-ofa VTB lige – 99:79...’Armejci’ vode sa 2:0 u pobedama i na korak su do odbrane titule...Izabranici Dimirtisa Itudisa su od samog starta postavili tempo i posle deset minuta igre stekli dvostruku prednost, da bi na odmor otišli...

Nastavak na B92...

Teove igrarije (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Jun.2017, 11:21

CSKA je ubedljivo savladao Himki u drugom meču finala VTB lige (99:79), a najbolji igrač utakmice bio je Miloš Teodosić sa 23 poena (trojke 5/8, dvojke 3/3) i šest asistencija. Pogledajte kako to radi kapiten "orlova"

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.