Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak građani pitaju Putina

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin odgovaraće na pitanja građana u "Direktnoj liniji" u četvrtak, 14. aprila.

"Direktna linija sa Vladimirom Putinom" počeće u četvrtak, 14. aprila u 12.00 časova po moskovskom vremenu, saopšteno je na sajtu ruskog predsjednika.

Predsjedniku Rusije građani mogu postavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pitanja telefonom, SMS porukama ili na predsjednikovom sajtu, kao i direktnim uključenjem u program, koji će prenositi više TV i radio-stanica.

Ovogodišnja "Direktna linija" biće 14. po redu u ovom formatu, a prvi Putinov razgovor sa Rusima održan je 24. decembra 2001. godine, kada je predsjedniku stiglo oko 400.000 pitanja.

Konferencija je prošle godine održana 16. aprila i trajala je tri sata i 57 minuta. Za to vrijeme Putin je uspio da odgovori na 74 pitanja, a stiglo je više od tri miliona pitanja.

Godišnju konferenciju predsjednika Rusije prenosiće direktno na svom sajtu i agencija "Sputnjik".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SA PREDSEDNIKOM NA VEZI Građani pitaju Putina 14. aprila

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 00:29

Ruski predsednik Vladimir Putin odgovaraće na pitanja građana u "Direktnoj liniji" u četvrtak, 14. aprila..."Direktna linija sa Vladimirom Putinom" počeće u četvrtak, 14. aprila u 12.00 časova po moskovskom vremenu, saopšteno je na sajtu ruskog predsednika...Predsedniku Rusije građani mogu postavljati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.