U Moskvi se otvara prvi višenamenski heliodrom

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2013, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Moskvi se otvara prvi višenamenski heliodrom

17.05.2013. -

U okviru VI međunarodnog sajma helikopterske industrije Heli Russia 2013., u Moskvi će danas biti otvoren prvi heliodrom takve vrste u Rusiji. Heliodrom se nalazi na krovu jedne od izložbenih hala centra „Krokus Ekspo“ i poseduje pravu salu za čekanje, zonu za pregled i registraciju, saopšteno je „Interfaksu“ u organizacionom komitetu sajma. Gosti će moći da uživaju i u zoni za odmor, kao i u biznis >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << centru sa internetom. Klijenti heliodroma će moći ne samo da koriste usluge helikopterskog taksija, nego i da tu baziraju ili servisiraju vlastitu tehniku.

Izvor: Glas Rusije, foto: Golos Rossii    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Perspektive tržišta helikoptera Rusije

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2013

17.05.2013. -..Rusko tržište sve više privlači inostrane proizvođače helikoptera. U Moskvi, na upravo otvorenoj 4.međunarodnoj izložbi industrije helikoptera HeliRussia- 2013 svoje modele će predstaviti nekoliko kompanija iz Evrope i SAD. Oni računaju na dobre ugovore sa ruskim kupcima...Danas,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.